Binatlı İlkokulu


Vizyon: Eğitim ve öğretim alanında emsalleri arasında araç gereç donanımı, akademik başarı, olumlu öğrenci davranışı bakımından ilk sıralarda olan; sosyal aktiviteler yönünden zengin; Atatürk’ün bıraktığı mirasa sahip çıkan, beyefendi ve hanımefendi olmanın gereklerini bilen; vicdan ve sorumluluk sahibi nesiller yetiştirilmesine öncülük eden bir kurum olmaktır.

Misyon: Eğitime atılan ilk adımların başladığı bir kurum olarak kendimizi bütünün bir parçası gördüğümüz ve sorunun değil çözümün parçası olmak istediğimiz için öğrenci merkezli eğitim yaparak, teknolojiyi kullanarak, adil ve saygılı davranarak, model olarak, güven duygusunu geliştirerek, başarı ve saygınlığı ile anılan bir kurum olmaktır.

Başarılar: 2011-2012 Eğitim öğretim yılında 6 Öğrenci Anadolu Lisesini Sınavla kazanmıştır. İstiklal Marşı Güzel Okuma Yarışması il Finalisti (Halide BAĞDU) Gençlerin gözüyle polis Resim Yarışmasında İl 6. Sı (Kübra DEMİR) Kız Voleybol Minikler il 2. Si Kız Voleybol Yıldızlar İl 2. Si En Fazla Kitap okuma yarışması ödülü Satranç Bireysel il 2.si,3.sü, 6.sı 2012 -2013 Eğitim öğretim yılında 16 Öğrenci Anadolu Lisesine, 17 Öğrenci Teknik Endüstri Meslek Lisesine, 5 öğrenci Anadolu İmam Hatip Lisesine ve 12 Öğrenci Açık Liseye kaydedilmiştir.

Saatler: 08.50 - 14.10
Isınma: KALORİFERLİ
Bağlantı: ADSL
Yabancı Dil: İNGİLİZCE
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: Organik Okul E-Twinning Projesi

Telefon - 05056271382

Belgegeçer - 0

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - https://binatliio72.meb.k12.tr

Adres - BİNATLI KÖYÜ KÖYÜN KENDİSİ KÜME EVLERİ , BİNATLI İLKOKULU NO 409 MERKEZ / BATMAN

Öğretmen :21
Öğrenci :232
Derslik :17
Fen Laboratuvarı :1
Kütüphane :1
Kütüphane Kitap Sayısı :1993
Öğretim Şekli :NORMAL ÖĞRETİM

Yerleşim Yeri - Merkez Köy

Adres - BİNATLI KÖYÜ KÖYÜN KENDİSİ KÜME EVLERİ , BİNATLI İLKOKULU NO 409 MERKEZ / BATMAN

Ulaşım Şehir içi minibüslerle (Turuncu Başlıklı "Binatlı" minibüsleri) ve belediye otobüsleriyle sağlanmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl merkezine 7km uzaklıkta